ZLATO ZA ALEKSANDRU NA KUPU NACIJA: Srpska kik-bokserka trijumfovala u Somboru, među više od stotinu takmičarki

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

22. 01. 2024. u 09:40

Aleksandra Rapaić, bokser Kik boks kluba Spartanac iz Žitišta i reprezentativka Srbije, na sedmom po redu Kupu nacija u Somboru, dominatno je trijumfovala i okitila se zlatnim odličjem.  

ЗЛАТО ЗА АЛЕКСАНДРУ НА КУПУ НАЦИЈА: Српска кик-боксерка тријумфовала у Сомбору, међу више од стотину такмичарки

Foto:A. Amižić

Više od stotinu bokserki iz deset zemalja sveta, među kojima su bile i svetske i olimpijske šampionke iz Rusije, Kazahstana, Uzbekistana i ostalih svetskih bokserskih velesila, pokazale su svoje umeće plemenite veštine.

Aleksandra je do zlata stigla pobedama nad reprezentativkama Bosne i Hercegovine, Rusije i u finalu protiv reprezentativke Kazahstana.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)