SEDNICA PRIVREMENOG ORGANA OPŠTINE PARAĆIN: Doneto više odluka i rešenja

Зорана Рашић
Zorana Rašić

23. 11. 2023. u 14:32

POSLE Odluke o odobravanju i neodobravanju dodatnih sredstava sportskim organizacijama za njihove ovogodišnje programe, Privremeni organ opštine Paraćin na 4. sednici doneo je i niz drugih odluka i rešenja.

СЕДНИЦА ПРИВРЕМЕНОГ ОРГАНА ОПШТИНЕ ПАРАЋИН: Донето више одлука и решења

Foto: paracin.rs

Među njima je Odluka o poveravanju poslova predsedniku Privremenog organa i Odluka o usvajanju izveštaja o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz Programa poslovanja JKP „Crnica“ i JP „Poslovni centar“ za period januar‒septembar.

Privremeni organ je dao saglasnost na još jednu ‒ treću po redu izmenu i dopunu Programa poslovanja JKP „Crnica“ za 2023. godinu, odnosno programa poslovanja za period od 2023. do 2025. godine. Data je saglasnost i na izmene i dopune ovogodišnjeg finansijskog plana Uprave za investicije i održivi razvoj.

Između ostalog, Kulturni centar dobio je saglasnost za raspisivanje i sprovođenje javnog konkursa za izbor direktora te ustanove, a Centar za socijalni rad za ugovore sa osnovnim školama o plaćanju užine za učenike iz porodica korisnika novčane socijalne pomoći.  

Doneto je takođe rešenje o formiranju Komisije za dodelu stipendije i jednokratne novčane pomoći izuzetno nadarenim učenicima i studentima koji imaju prebivalište na teritoriji opštine Paraćin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu