VINSKA PROMENADA, PREDSTAVA I KONCERT: U Paraćinu, uoči Krstovdana, obeležen praznik opštine (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

27. 09. 2023. u 11:48

MINI-vinska promenada na platou kod gradske fontane održana je sinoć u Paraćinu, u sklopu programa koje su opštinske javne ustanove pripremile povodom obeležavanja Krstovdana, praznika grada.

ВИНСКА ПРОМЕНАДА, ПРЕДСТАВА И КОНЦЕРТ: У Параћину, уочи Крстовдана, обележен празник општине (ФОТО)

Foto: Z. Rašić

Izložena su pića proizvođača sa područja te opštine, ali i drugi proizvodi iz domaće radinosti poput suhomesnatih proizvoda, sireva, ajvara i druge zimnice, te meda. Bila je to dobra prilika za Paraćince za besplatnu degustaciju, ali i za uživanje u kvalitetnoj muzici jer je na platou u isto vreme tekao i nastup jagodinskog benda.

Sat ranije, pre otvaranja promenade, u novoizgrađenom  amfiteatru u  blizini za najmlađe je organizovana dečija predstava, a zatim i druženje sa animatorima.

Vinski promenadu uoči Krstovdana, kada se obeležava Dan te opštine, obišlo je i opštinsko rukovodstvo sa svojim gostima -  delegacijama pobratimskih opština i Ambasade Švajcarske, na čelu sa ambasadorom Ursom Šmidom.

Ove delegacije prethodno su obišle i druge važne lokacije – nove mostove, čija je izgradnja finansirana donatorskim sredstvima Švajcarske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)