UVODE SE CELODNEVNE AUTOBUSKE VOŽNJE DO KUPALIŠTA: Na zahtev građana u Zrenjaninu (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

19. 07. 2023. u 15:06

NA zahtev brojnih građana koji nemaju sopstveni prevoz, grad Zrenjanin u saradnji sa gradskim autobuskim prevoznikom, od petka, 21. jula, uvodi celodnevne autobuske linije do popularnih i posećenih kupališta Peskara i Tisa, kod Žabaljskog mosta.

УВОДЕ СЕ ЦЕЛОДНЕВНЕ АУТОБУСКЕ ВОЖЊЕ ДО КУПАЛИШТА: На захтев грађана у Зрењанину (ФОТО)

grad Zrenjanin

Do banatske Kopakabane, kako mnogi nazivaju peskovitu plažu na kupalištu Peskara, radnim danima od 6 do 15 časova će na redovnoj trasi saobraćati linija br. 4 Mužljanska kolonija - Fabrika stanica, a od 15 do 20 časova i linije 5 i 6, dok će u danima vikenda, sa redovnim terminima polaska saobraćati linija br. 6.

Od petka, 21. jula, uvode se i polasci do izletišta Tisa kod Žabaljskog mosta, i to sa polascima od glavne autobuske stanice u terminima od 10, 15 i 19.30 časova.

- Linija će koristiti redovna autobuska stajališta duž magistrale, zaključno sa poslednjim stajalištem u naselju Bagljaš, a povratak sa Tise je u 16 i 20 časova, uz cenu od 150 dinara u jednom pravcu - poručuju iz gradskog autobuskog preduzeća, uz napomenu da svi koji imaju povlašćene godišnje autobuske karte, učenici, penzioneri, osobe sa invaliditetom i ostali nemaju nikakvu obavezu plaćanja karte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)