POPRAVLJEN NADVOŽNJAK NA PETLJI "MIŠELUK“: Završeni radovi na deonici puta Sremska Kamenica – Petrovaradin

J. S.

14. 07. 2023. u 12:59

NA putu Sremska Kamenica – Petrovaradin u okviru petlje Mišeluk, okončani su radovi na popravci nadvožnjaka(mosta).

ПОПРАВЉЕН НАДВОЖЊАК НА ПЕТЉИ МИШЕЛУК“: Завршени радови на деоници пута Сремска Каменица – Петроварадин

Grad Novi Sad

- Radovima se pristupilo po inspekcijskom nalogu, pošto je pregledom nadvožnjaka ustanovljeno da postoje određena oštećenja, te da bi izostankom daljeg redovnog održavanja mogla nastati šteta koja se kasnije neće moći otkloniti samim održavanjem.Usledila je blagovremena reakcija Grada i nadležnih preduzeća, te je stanje mosta tokom prethodnih meseci znatno unapređeno -saopšteno je iz uprave Grada Novog Sada.

Stare pešačke staze koje su bile u veoma lošem stanju su porušene, a izgrađene su nove od betona na prilazima kao i na samom mostu. Izvršena je ugradnja dilatacionih spojnica, izgradnja slivnika i ivičnjaka, kao i asfaltiranje kolovoza.Postavljena je elastična odbojna ograda koja će doprineti bezbednosti odvijanja saobraćaja. Takođe, obojeni su glavni nosači i stubovi mosta.

 - Vrednost izvedenih radova, koji su u znatnoj meri unapredili stanje mosta i koji će učesnicima u saobraćaju obezbediti prijatniju vožnju i šetnju, ali i povećanu bezbednost prilikom kretanja mostom, je 34,9 miliona dinara - precizirano je u saopštenju gradske uprave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti