INFO DAN ZA OSMAKE: Profesionalna orijentacija mladih u zrenjaninskom IKT

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

22. 04. 2023. u 09:22

ZRENjANINSKI IKT klaster, zbog velikog interesovanja i ove godine organizuje IT info dan, sa ciljem profesionalne orijentacije mladih, učenika osnovnih i srednjih škola, koji su zainteresovani za obrazovanje i karijeru u  oblasti informacionih tehnologija.

ИНФО ДАН ЗА ОСМАКЕ: Професионална оријентација младих у зрењанинском ИКТ

IKT klaster Zrenjanin

Organizacijom sada već tradicionalnog događaja, Zrenjaninski IKT klaster teži da predstavi učenicima mogućnosti za nastavak školovanja na smerovima Tehničke škole, Ellektrotehničke i Građevinske škole Nikola Tesla i Zrenjaninske gimnazije, kao i na studijskim programima Tehničkog fakulteta Mihajlo Pupin i Visoke tehničke škole strukovnih studija.

- I ove godine predstavićemo atraktivna zanimanja u IT sektoru, kao i rad u IT kompanijama i njihovo funkcionisanje, a za razliku od prošle godine, kada smo IT info dan organizovali za učenike srednjih škola, ove godine organizovaćemo informisanje ii za učenike završnih razreda osnovnih škola - poručuju iz IKT klastera u Zrenjaninu, uz napomenu da će se IT info dan za srednjoškolce održati u petak 28. aprila u 13 časova, dokće se učenike osnovnih škola program održati 12. maja  na Tehničkom fakultetu Mihajlo Pupin, u Zrenjaninu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)