PRIMER DOBRE PRAKSE: Modernizacija Osnovne škole u Novom Selu kod Vrnjačke Banje

G. ĆIROVIĆ

01. 02. 2023. u 10:01

Uz finansijsku podršku lokalne samouprave i ovdašnjih privrednika nedavno je završena još jedna faze obnove i modernizacije Osnovne škole „Bane Milenković“ u Novom Selu nadomak Vrnjačke Banje.

ПРИМЕР ДОБРЕ ПРАКСЕ: Модернизација Основне школе у Новом Селу код Врњачке Бање

Opština Vrnjačka Banja

Ovom prilikom uvedeno je grejanje u četiri učionice koje su kompletno opremljene, renovirane su tri kancelarije i okrečena je površina od 3.000 kvadrata. Na taj način omogućeno je da se u ovoj obrazovnoj ustanovi uvede i jednosmensko odvijanje nastave u pre podnevnoj smeni.

- Ovo je primer dobre prakse kako i na koji način entuzijazam i angažman dovedu do kreiranja kvalitetnih uslova u obrazovnoj ustanovi. Posle dogovora sa novim direktorom i niza aktivnosti, škola dobija bolje uslove, kako za decu koja pohađaju ovu školu, tako i za sve zaposlene – rekao je predsednik vrnjačke opštine Boban Đurović nakon obilaska izvedenih radova u pratnji direktora škole Aleksandra Cvetljanina.

Opština Vrnjačka Banja

Renovirana učionica

Đurović je najavio da će uskoro biti uvedeno i grejanje u sportskoj sali, a da će se tokom aprila obaviti kompletno presvlačenje ulice od magistralnog puta do škole. Osim toga, oko sportske sale i duž ograde biće urađen parking prostor.

- Pozivam sve koji rukovode vrtićima i školama da na isti način, svojim angažovanjem i sredstvima koje opredeljuje lokalna samouprava, naprave iskorak u standardizaciji i modernizaciji vaspitne i obrazovne infrastrukture – dodao je prvi čovek Opštine Vrnjačka Banja.

Opština Vrnjačka Banja

Sportska sala OŠ "Bane Milenković"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)