„JAGODINSKA NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA“: Već počele praznične radosti, u petak na kočiji stiže i Deda Mraz (FOTO)

Z. GLIGORIJEVIĆ

28. 12. 2022. u 15:56

NOVOGDIŠNjI market na Gradskom trgu, na kome se nalaze tezge sa novogodišnjim ukrasima, otvoren je u ponedeljak.

„ЈАГОДИНСКА НОВОГОДИШЊА ЧАРОЛИЈА“: Већ почеле празничне радости, у петак на кочији стиже и Деда Мраз (ФОТО)

Foto:Z.Gligorijević

Na bini pored „marketa“ ulični svirači su svojom svirkom juče i danas razgalili Jagodince. Nastupiće ponovo sutra u podne, dok je u 17 sati zakazan koncert grupe „Ruže i vino“.

Centralni program „Jagodinske novogodišnje čarolije“ počinje u petak, 30. decembra, zbog čega će od 11 do 16 časova za saobraćaj biti zatvorena Ulica od kružnog toka do Nikčevićeve.

Od 12 časova do 13 sati nastupiće horići Muzičkog zabavišta i Muzičke škole, potom počinje program „Haos animatori“ u okviru koga će okupljene zabaviti štulaši, motorciklisti, žobgleri i vatrena violina. Sledi nastup grupe „Di Si tim“ iz Jagodine, dolazak Deda Mraza na kočijama, podela bombona i vožnja mališana u kočijama Deda Mraza.

Od 13 do 14 na programu je animacija za decu „Tijana Dapčević za klince”. Od 15,30 do 17,30 okupljene na Gradskom trgu zabavljaće jagodinska grupa „Blek end Vajt“. Paljenje novogodišnje rasvete i rasvete na novogodišnjoj jelci predviđeno je od 17,30 do 18.00 sati.

U subotu, 31. decembra, u 12 sati biće odigrana predstava za decu „Čarolija prvog snega“, a u 14 sati predstava „Novogodišnja bajka“. Novu 2023. godinu Jagodinci će dočekati tradicionalnim vatrometom u ponoć.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)