DRUŽENJE VAŽNIJE OD POBEDE: Danas u Paraćinu "Radničko-sportske igre" (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

10. 09. 2022. u 13:27

DANAS se u gradu na Crnici posle dve godine pauze zbog kovida održavaju četvrte „Radničko-sportske igre“ u organizaciji tamošnjeg Sportskog saveza (SSOP) i Nezavisnog sindikata policije.

ДРУЖЕЊЕ ВАЖНИЈЕ ОД ПОБЕДЕ: Данас у Параћину Радничко-спортске игре (ФОТО)

Foto: Opština Paraćin

U hali sportova u više popularnih disciplina takmiče se ekipe zaposlenih u čak 19 javnih i privatnih firmi i ustanova sa teritorije paraćinske opštine, što je ovu manifestaciju, koju je otvorio prvi čovek te opštine Vladimir Milićević, učinilo najbrojnijom do sada.

Manifestacija je osmišljena 2017. godine na inicijativu Nezavisnog sindikata policije radi promocije sportskih aktivnosti kod zaposlenih i zdravih stilova života, a cilj je ostao nepromenjen.

Foto: Opština Paraćin

Svi učesnici zbog toga tvrde da im je međusobno upoznavanje i druženje mnogo važnije od rezultata u malom fudbalu, odbojci, basketu, stonom tenisu, kuglanju, streljaštvu, nadvlačenju konopca, šahu....

Novina je humanitarni karakter današnje manifestacije, pa je ispred ulaza u sportski objekat postavljena kutija za prikupljanje novca za nastavak lečenja trinaestogodišnjeg sugrađanina Vuka Vasića u Bolonji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a