ZALET ZA SVETSKI ŠAMPIONAT Odbojkaši Kine oduševljeni pripremama u Vrnjačkoj Banji

G. ĆIROVIĆ

07. 08. 2022. u 11:18

Odbojkaši reprezentacije Kine završili su pripreme u Vrnjačkoj Banji za predstojeće Svetsko prvenstvo koje će se od 26. avgusta do 11. septembra održati u Sloveniji i Poljskoj.

ЗАЛЕТ ЗА СВЕТСКИ ШАМПИОНАТ Одбојкаши Кине одушевљени припремама у Врњачкој Бањи

promo

Kineski odbojkaši i članovi stručnog štaba nisu štedeli komplimente na račun svojih domaćina u prestonici srpskog kontinentalnog turizma, ističući da su i više nego srećni što su bili u prilici da se za ovo veliko takmičenje pripremaju upravo u Vrnjačkoj Banji.

- Čist vazduh, priroda, srdačni ljudi, kvalitetna hrana i dobra sportska infrastruktura za nas su idealan spoj za kvalitetne pripreme – oduševljeno su rekli kineski reprezentativci.

Odmor između napornih treninga i pripremnih utakmica kineski odbojkaši su maksimalno iskoristili kako bi u potpunosti uživali u svim blagodetima Vrnjačke Banje i okoline. Tako su posetili Crkvu Svetog Save u obližnjem Gračacu, a Vrnjčani su ih često sretali u šetnji popularnom promenadom ili pored brojnih banjskih znamenitosti i atrakcija.

promo

Kineski odbojkaši u obilasku crkve u Gračacu

- Rado ćemo ponovo doći u Vrnjačku Banju – poručili su odbojkaši iz najmnogoljudnije zemlje na svetu, dok su im njihovi domaćini poželeli mnogo uspeha na Svetskom šampionatu na kojem će u grupnoj fazi za rivale imati Tursku, Kanadu i Italiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!