UDARIO GA TOČAK KOJI JE OTPAO SA KAMIONA: Bizarna nesreća kod Kikinde, na pumpi teže povređen meštanin Bašaida

R. Š.

17. 06. 2022. u 06:43

NA benzinskoj pumpi u centru Bašaida kod Kikinde juče po podne, nešto pre 16 sati, dogodila se bizarna nesreća u kojoj je na čudan način teže povređen meštanin koji je došao da kupi gorivo.

УДАРИО ГА ТОЧАК КОЈИ ЈЕ ОТПАО СА КАМИОНА: Бизарна несрећа код Кикинде, на пумпи теже повређен мештанин Башаида

Foto R. Šegrt

Kako saznajemo, Branislava A. (44) na pumpi je iznenada udario točak koji se otkačio sa pomoćne prikolice koju je vukao kamion koji se kretao glavnom seoskom ulicom. Čovek je zadobio teže telesne povrede i najpre je pregledan u Opštoj bolnici u Kikindi, a onda je u sredu uveče prebačen na lečenje u Novi Sad.

- Pacijent je zadobio težak prelom kuka i manje krvarenje u glavi i prebačen je na lečenje u Klinički centar u Novi Sad. Zbog preloma kuka neophodna je hitna operacija, a hematom u glavi mora da se prati - rečeno je "Novostima" u Opštoj bolnici u Kikindi.

Meštani Bašaida šokirani su ovakvim slučajem, koji je do sada nezabeležen. Branislav je na pumpu došao biciklom kako bi u kanister nasuo gorivo. Tek što mu je radnica natočila gorivo i okrenula se da vrati pištolj za točenje na mesto, sa glavnog puta je bukvalno doleteo točak i udario čoveka.

Benzinska pumpa nalazi se na glavnoj ulici u Bašaidu, koja je vrlo prometna, jer je to ujedno i magistralni put koji iz Kikinde vodi ka Zrenjaninu i dalje ka Beogradu. Ovim putem kreću se i putnička i teretna vozila, traktori, kombajni i druge poljoprivredne mašine, kao i biciklisti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

USRED LONDONA: Tito pred masom progovorio engleski - Britanija još pamti Titov govor (VIDEO)