TUKAO SE SA RADNICIMA PUMPE: Stefan Rokvić ponovo učesnik incidenta na benzinskoj pumpi

S. J. M.

02. 11. 2021. u 20:06

STEFAN Rokvić (na slici), koji je pre četiri meseca prvostepeno osuđen za neprijavljivanje ubistva Kristine Kaplanović na benzinskoj pumpi pre četiri godine, ponovo je bio učesnik incidenta na jednoj beogradskoj pumpi. On je u ponedeljak uveče priveden u policiju nakon što se sa svojim telohraniteljem M. B. potukao sa radnicima benzinske stanice.

ТУКАО СЕ СА РАДНИЦИМА ПУМПЕ: Стефан Роквић поново учесник инцидента на бензинској пумпи

Foto S. J. M.

Rokvić je, prema nezvaničnim informacijama, bio u kafiću sa obezbeđenjem, koje je uvek uz njega nakon što se vratio iz inostranstva gde je proveo dve godine.

Rokvić i njegov telohranitelj su tokom sukoba zadobili udarce u glavu i sa posekotinama su prebačeni u stanicu policije. Takođe je povređen i jedan radnik pumpe. Kad je došla policija, nešto posle 23 časa, kod njih su pronađeni noževi, a stolovi i stolice u bašti kafića na pumpi su bili razbacani. Tokom legitimacije, Rokvić i M. B. su navodno vikali i bunili se, a bili su u vidno alkoholosanom stanju. Utvrđeno je da Rokvić u krvi ima 1,25 promila alkohola, a M. B. 1,46. Protiv njih su podnete prekršajne prijave.

Stefan Rokvić je pre nekoliko meseci prvostepeno osuđen na godinu dana kućnog zatvora sa nanogvicom zbog neprijavljivanja krivičnog dela. On se teretio da nije policiji prijavio da je Miloš Srebrić, kako se tvrdi, ubio devojku na pumpi, iako je znao za to. Nakon tog ubistva otišao je u inostranstvo i posle dogovora sa tužilaštvom vratio se nakon dve godine da da iskaz.

Ispričao je da se te večeri vozio sa Srebrićem i da mu je ovaj rekao da stane na auto-putu da kupi nešto na pumpi. Kazao je da je Srebrić kad se vratio posle dvadesetak minuta bio uznemiren, povraćao i kod sebe imao pištolj. U sudu nije hteo da iznosi odbranu, niti da odgovara na pitanja.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NA SUĐENJU MARJANOVIĆU SVEDOČIO POLICAJAC PUCIĆ:  Zoran mi je delovao zabrinuto