PRIJAVE ZA NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE: Grad Vršac obezbedio 4.500 poklona za svu decu

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

10. 12. 2021. u 17:41

GRAD Vršac je i ove godine za svoje najmlađe sugrađane obezbedio novogodišnje paketiće, koji će im biti podeljeni 27. decembra u Kongresno-muzičkoj dvorani Centra „Milenijum“, dok će decu u selima obići karavan sa Deda Mrazom.

ПРИЈАВЕ ЗА НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ: Град Вршац обезбедио 4.500 поклона за сву децу

Grad Vršac

Dosadašnja praksa je bila da se na ovaj način obraduju sva deca uzrasta do sedam godina, a sada je odlučeno da starosna granica bude pomerena na 10 godina. To znači da pravo na paketiće imaju svi mališani rođeni od 2011. do 2021. godine, tačnije njih 4.500.

Neophodno je da roditelji prijave svoju decu, od 10. do 20. decembra, na sajtu grada ili popunjavanjem pisane prijave u velikoj sali Gradske kuće radnim danima od 10 do 18, a vikendom od 10 do 14 časova. Prijave po selima biće organizovane u mesnim zajednicama od 13. decembra.

Na osnovu tih prijava štampaće se vaučeri, koji će moći da se preuzmu u Gradskoj kući od 23. decembra. Na njima će pisati i vreme preuzimanja paketića po uzrastima.

Za sve mališane je obezbeđeno slikanje sa Deda Mrazom, kao i besplatan kalendar sa tom fotografijom, dok će NP „Sterija“ na dan dodele, u dva termina, u Kongresnoj dvorani izvesti dečji spektakl „Bajka o prijateljstvu“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju