LINIJE 14 I 51 MENJAJU TRASU: U Novom Sadu privremena izmena saobraćaja u četvrtak, 14. oktobra

Lj.P.

13. 10. 2021. u 16:25

ZBOG radova na sanaciji kolovoza u režijskoj saobraćajnici na Rumenačkom putu do ulice Donje Sajlovo u Novom Sadu, u četvrtak, 14. oktobra, od 7 do 15 časova, autobusi na liniji broj 14 (centar - Sajlovo) i 51 (Železnička stanica - Veternik) menjaju trasu kretanja.

ЛИНИЈЕ 14 И 51 МЕЊАЈУ ТРАСУ: У Новом Саду привремена измена саобраћаја у четвртак, 14. октобра

Foto: EPK

Na liniji broj 14, u smeru Cenat – Sajlovo, autobusi saobraćaju Rumenačkim putem do Ulice Gornje Sajlovo, zatim levo Ulicom Gornje Sajlovo, potom levo u Ulicu Jove Vučurevića gde izdržavaju vreme do narednog polaska (naspram redovnog polaznog stajališta u Ulici Jove Vučurevića). Autobusi u ovom smeru se zaustavljaju naspram redovnih stajališta u ulicama Gornje Sajlovo i Jove Vučurevića.

U smeru Sajlovo – Centar, autobusi sa polaznog stajališta u Ulici Jove Vučurevića saobraćaju levo u Ulicu Donje Sajlovo do Rumenačkog puta i dalje nastavljaju redovnom trasom. Autobusi u ovom smeru koriste postojeća stajališta linije broj 51 u Ulici Donje Sajlovo.

Na liniji broj 51, smer A Veternik – Sajlovo -Železnička stanica autobusi saobraćaju redovnom trasom. Smer B Železnička stanica – Sajlovo – Veternik autobusi saobraćaju Rumenačkim putem do Ulice GORNjE Sajlovo, zatim levo Ulicom Gornje Sajlovo, potom levo u Ulicu Jove Vučurevića, desno u Ulicu Donje Sajlovo i dalje nastavljaju redovnom trasom. Autobusi u ovom smeru se zaustavljaju naspram redovnih stajališta u ulicama Gornje Sajlovo i Jove Vučurevića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

VELIKI DOGAĐAJ U VRANJU: Uručivanje boračkih legitimacija