DEVET AUTOBUSKIH LINIJA MENJA TRASU: Promene zbog radova u Novom Sadu

Novosti online

20. 09. 2021. u 14:44

U SKLADU sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve od danas, 20. septembra, do 20. marta 2022. godine, u Novom Sadu se privremeno menjaju trase autobuskih linija broj 1, 15, 16, 17, 20, 31, 32, 33 i 35.

ДЕВЕТ АУТОБУСКИХ ЛИНИЈА МЕЊА ТРАСУ: Промене због радова у Новом Саду

Foto: N.Karlić

Zbog radova na rekonstrukciji podvožnjaka u Kisačkoj ulici u Novom Sadu, autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:

Na liniji broj 1 smer sa Klise: Od raskrsnice ulica Sentandrejski put i Partizanske autobusi će skretati levo u Partizansku ulicu, desno u Temerinsku ulicu do Kisačke ulice i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer iz Centra: Od raskrsnice ulica Kisačke i Temerinske autobusi će saobraćati pravo Temerinskom ulicom, levo Partizanskom ulicom, skretati desno na Sentandrejski put i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na liniji broj 15 smer iz zone Sever: Od raskrsnice ulica Sentandrejski put i Partizanske autobusi će skretati desno u Industrijsku ulicu, levo u Rumenačku ulicu, levo na Bulevar Jaše Tomića, desno na Bulevar oslobođenja i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer iz Centra: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića autobusi će skretati levo na Bulevar Jaše Tomića, desno u Rumenačku ulicu, desno u Industrijsku ulicu (pored Merkura), levo na Sentandrejski put i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na liniji broj 16, smer iz Pristanišne zone: Od raskrsnice ulica Put šajkaškog odreda i Temerinske autobusi će skretati levo u Temerinsku ulicu, desno u Kisačku ulicu, levo na Bulevar Jaše Tomića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer sa Železničke stanice: Od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice autobusi će skretati desno u Kisačku ulicu, levo u Temerinsku ulicu do Partizanske ulice i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na liniji broj 17, smer od Tržnog centra „BIG“: Od raskrsnice ulica Sentandrejski put i Partizanske autobusi će skretati levo u Partizansku ulicu, desno u Temerinsku ulicu do Kisačke ulice i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer iz Centra: Od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice autobusi će skretati desno u Kisačku ulicu, levo u Ulicu Jovana Cvijića, levo u Temerinsku ulicu, levo u Partizansku ulicu, desno na Sentandrejski put i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na liniji broj 35, smer sa Čeneja: Od raskrsnice ulica Sentandrejski put i Partizanske autobusi će skretati levo u Partizansku ulicu, desno u Temerinsku ulicu, desno u Kisačku ulicu, levo na Bulevar Jaše Tomića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer sa Železničke stanice: Od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice autobusi će skretati desno u Kisačku ulicu, levo u Temerinsku ulicu, levo u Partizansku ulicu, desno na Sentandrejski put i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Linije broj 20, 31, 32 i 33, smer iz mesta: Od raskrsnice ulica Temerinske i Partizanske autobusi će saobraćati pravo Temerinskom ulicom, skretati desno u Kisačku ulicu, levo na Bulevar Jaše Tomića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer sa MAS-a (Železničke stanice): Od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice autobusi će skretati desno u Kisačku ulicu, levo u Temerinsku ulicu do Partizanske ulice i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Autobusi na linijama broj 1, 15, 16, 17 i 20 na izmenjenom delu trase koristiće redovna stajališta drugih linija. Autobusi na linijama broj 31,32, 33 i 35 na izmenjenom delu trase u smeru iz mesta koristiće redovna stajališta na raskrsnicima Temerinska - Partizanska, Kisačka - Temerinska i Kisačka – Jovana Cvijića, a u smeru od Železničke stanice koristiće redovna stajališta na raskrsnicama Kisačka - Bulevar Jaše Tomića i Temerinska - Kisačka.

BONUS VIDEO - HAOS KOD GENEKS KULE: Tuča na auto-putu, policija privela više lica

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!