ĐACI OSVETLALI OBRAZ: Tradicionalni dan uspešnih u OŠ "Četvrti kraljevački bataljon"

G.Ćirović

11. 06. 2021. u 12:42

POSLE jednogodišnje pauze zbog panedmije korona virusom, prigodnom svečanošću Osnovna škola „Četvrti kraljevački bataljon“ u Kraljevu po šesnaesti put je tradicionalno obeležila „Dan uspešnih“ - dan posvećen najuspešnijim učenicima i nastavnicima.

ЂАЦИ ОСВЕТЛАЛИ ОБРАЗ: Традиционални дан успешних у ОШ Четврти краљевачки батаљон

FOTO: G.Ćirović

Ovom prilikom prigodnim poklonima nagrađeno je čak 93 đaka ove škole koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim, okružnim i opštinskim takmičenjima i koji su ostvarili zapažene rezultate na literalnim i likovnim konkursima, sportskim nadmetanjima, kao i 38 njihovih nastavnika.

Tako je, na primer, učenik šestog razreda Vuk Barlov osvojio prvo mesto na republičkom takmičenju iz matematike, Iskra Vasiljević je to isto učinila na takmičenju iz fizike, dok je Petra Čaprić osvojila treće mesto.

Na republičkom takmičenju iz srpskog jezika i Književnoj olimpijadi više nego zapažene su bile Darija Vasiljević i Lena Petrić, a čak osmoro đaka 8/3 odeljenja ostvarilo je plasman na neko od republičkih takmičenja.

- U školskoj godini koja je za sve nas bila puna izazova, kada se nastava odvijala onlajn i u specifičnim okolnostima, naši đaci ostvarili su izvanredne uspehe. Osvojili su čak 146 nagrada, a sigurno bi bilo i više priznanja da brojna takmičenja nisu odložena ili otkazana zbog korone – ponosno kaže Marina Vučinić, direktorka škole.

- Potrudili smo se da se najboljim i najuspešnijim đacima, kao i njihovim nastavnicima, odužimo skromnim poklonima i tako im se zahvalimo što su na sjajan način predstavljali svoju školu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)