ĐOKOVIĆ SE POVUKAO, PA IPAK ZAIGRAO: Najbolji teniser sveta uz pomoć Krajinovića pobedio Italijana (VIDEO)

Novosti online

29. 01. 2021. u 08:12

ODIGRAO je konačno Novak Đoković prvi meč u 2021. godini i zajedničkim snagama sa Filipom Krajinovićem uspeo da pobedi Italijana Janika Sinera sa 6:3, 6:3.

ЂОКОВИЋ СЕ ПОВУКАО, ПА ИПАК ЗАИГРАО: Најбољи тенисер света уз помоћ Крајиновића победио Италијана (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/KELLY BARNES

Najbolji teniser sveta je najpre 15 minuta pre početka egzibicionog turnira u Adelejdu morao da otkaže učešće zbog problema sa žuljevima. To je iskoristo Krajinović koji je zamenio Novaka. Ipak, prvi na planeti je promenio odluku i zaigrao u drugom setu.

Izvinio se Đoković svima što nije bio u stanji da odigra ceo meč protiv jednog od najvećih nada svetskog tenisa.

- Izvinjavam se što nisam od početka bio na terenu, morao sam na tretman kod mog fizioterapetua. Nije mi bilo lako da igram, ali to je deo onoga što radim. Profesionalac sam, naučio sam da se nosim sa bolom. Pitanje je samo da li je taj bol podnošljiv ili nije, a kako je Australijan Open iza ćoška, nisam želeo previše da rizikujem, ali emocije su me ponele i morao sam da izađem i zaigram - rekao je Đoković.

Treba reći da se ovaj turnir igra pred publikom, što je svakako dobra vest jer te prethodnih godinu i po dana nije bio slučaj.

- Hvala vam svima što ste došli. Nismo igrali pred ovoliko publike 12 meseci i ovo je definitivno nešto posebno. Adelejd ima posebno mesto u mom srcu, ovde sam osvojio jedan od svojih prvih turnira - obratio se okupljenima Đoković.

Podsetimo, Novak se sprema za odbranu trofeja na ATP kupu i Australijan openu. Prvi grend slem počinje 8. februara, a turnir na kome je zajedno sa ostatkom naše reprezentacije prošle godine trijumfovao startuje prvog dana drugog meseca u godini.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna