AUSTRALIJSKI TENISER POBESNEO: Kovid mi je za vratom, rizikujem život, a vi me pitate tako nešto

Novosti online

14. 01. 2021. u 19:08

AUSTRALIJSKI teniser Bernard Tomić poznat je kao neko ko je uvek vodio rat sa novinarima. Tako je bilo i sada kada je obezbedio plasman u glavni žreb Australijan opena.

АУСТРАЛИЈСКИ ТЕНИСЕР ПОБЕСНЕО: Ковид ми је за вратом, ризикујем живот, а ви ме питате тако нешто

Foto: EPA-EFE/MICHAEL DODGE

Trenutno 228. igrač sveta je odbrusio predstavnicima sedme sile zbog izveštavanja sa kojim nije bio zadovoljan.

Tomić je u trećem kolu kvalifikacija za prvi grend slem u sezoni pobedio zemljaka Džona-Patrika Smita sa 6:4, 5:7, 7:6 (7). On je posle meča pobeseno kada su ga novinari pitali da li i dalje ima želju da igra tenis.

- U Dohi sam, rizikujem svoj život dolaskom ovde, svoje zdravlje, kovid mi je za vratom, mnogo je bolesnih i mnogo toga može da krene po zlu. Dakle, rizikujem život, igram i takmičim se. Naravno da želim da budem u Melburnu. U suprotnom, okačio bih reket o klin. Ne moram da igram tenis, imam dovoljno novca, što me onda i pitate tako nešto? Ne postavljajte mi takva pitanja - rekao je Tomić.

Tu se nije zaustavio ovaj 28-godišnjak.

- Vi ste ti koji pišu loše stvari o meni. Kvalifikovaio sam se za slem, o čemu bi drugom trebalo da pišete? Momci, mislim da niste bili fer prema meni u poslednjih pet godina ili celu deceniju. Možete da napišete šta hoćete, ali to neće moći da zaobiđe činjenicu da sam se kvalifikovao za slem. Ako ste moji navijači i volite me, pišite lepo - zaključio je Tomić.

Australijanac je u Melburnu najdalje stigao do osmine finala i to u tri navrata - 2012, 2015. i 2016.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna