DIREKTOR TURNIRA U BEČU LJUT NA ĐOKOVIĆA: Ne kažete tako, čak i ako to mislite

Novosti online

01. 11. 2020. u 12:36

DIREKTOR turnira u Beču i menadžer najboljeg austrijskog tenisera Dominika Tima, Hervig Straka nije zadovoljan načinom na koji se Novak Đoković oprostio od turnira.

ДИРЕКТОР ТУРНИРА У БЕЧУ ЉУТ НА ЂОКОВИЋА: Не кажете тако, чак и ако то мислите

FOTO: EPA

Kao što je poznato najbolji teniser sveta je veoma lako poražen u četvrtfinalu od Italijana Lorenca Sonega sa 6:2, 6:1.

Naš as je posle meča istakao kako mu se nije igralo i da je uradio ono zbog čega je došao u Beč.

- Generalno mi se nije igralo. Odradio sam ono što sam hteo da odradim i zbog čega sam došao. Jako čudan dan. Tako je kako je. Nastavljam dalje, okrećem novu stranicu. Sada ću malo biti sa porodicom, vraćam se u Srbiju i radujem se tome. Onda ću se dobro spremiti za London i pokušaću tamo da završim snažno i na najbolji mogući način - rekao je Đoković posle poraza od 42. igrača na ATP listi.

Sa tim nije bio zadovoljan Starka, koji ističe da Đoković to nije trebalo da kaže na konferenciji, pa čak i ako je to mislio.

- Mislim da su takve izjave nepotrebne, čak i ako to mislite, jednostavno ne kažete tako na konferenciji za medije - izjavio je direktor turnira za "nachrichten.at".

Inače, Đoković će godinu završiti kao najbolji teniser sveta i izjednačiće se sa legendarnim Pitom Samprasom po broju godina provedenih na prvom mestu ATP liste. Obojici je to po šest puta pošlo za rukom.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice