ORGANIZATORI Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku kaznili su srpskog tenisera Novaka Đokovića sa ukupno 267.500 dolara zbog diskvalifikacije i nesportskog ponašanja, nakon što je lopticom slučajno pogodio linijskog sudiju.

DOBRO JE DA GA NE ISPORUCISE U HAG

08.09.2020. 10:53

IPAK JE NOLE SRBIN. Nego koliko bi ga kaznili, da je kojim slucajem ona kucka uginula? NOLE JEFTINO SI PROSAO, SETI SE SAMO KAKO JE MONIKA SELES KAZNJENA, sto je ugrozila Stefaniju Graf.

KUCKA NEGO STA JE

10.09.2020. 08:02

@Misa - ODGLUMILA JE ZA OSKARA, umirala je pa su je i u bolnicu odvezli, i gle cuda, dva dana kasnije opet na terenu i obavlja isti posao, a Noleta poslase kuci. Da je iskrena bila, i rekla sudiji istinu, a ne glumila, Nole bi bio samo opomenut, i mec bi se nastavio, i pobedio bi ko je bolji, nije bilo zagarantovano da ce Nole taj mec dobit, i nije bitno, pobedio bi bolji, a ne na takav sraman nacin izbacit coveka i uz to izrec mu drasticnu kaznu.

SOROSU KOME CE DRUGOM

08.09.2020. 15:22

@Gagi - ULOZICE U OBOJENE REVOLUCIJE, kosta to, Ukrajina, Sirija, a sad I Belorusija i Montenegro, mora ne st i za Milove komite da se odvoji. MAFIJSKA JE TO STRUKTURA PRIJATELJU:

NIJE TO ZA NOLETA NISTA

08.09.2020. 12:18

Sad ce da pocnu problemi i tuzakanja, kad ona kucka tuzi za nanesene dusevne povrede, koje je dozivela, i donese ateste da nije vise sposobna da bilo sta radi, americka tuzakanja za sve i svasta dobro su poznata u svetu, trazice oni milione i milione, ma trazice i penthaus u manhatenu, koji Nole poseduje da joj prepise. NOLE BOJKOTIRAJ TA G*VNA NJIHOVU DRZAVU I NJIHOVE TURNIRE.

Starina

09.09.2020. 03:58

Nemaju publike pa hajde da teniseri placaju. Ona pjandura je pala od alkohola kojeg je lokala pre igre. Ako Nole nadje nekog advokata, nece platiti nista. Organizatori su bili isuvise drski prema Noletu.

Goran

09.09.2020. 09:55

Ako si diskvalifikovan i izbacen, po kom osnovu si jos uvek duzan da ostajes na konferenciji za novinare? Ne stima bas... isto tako koje nesportsko ponasanje? U pitanju je slucajnost, loptica upucena u korner prema sakupljacima a otisla prema sudiji. Ocigledno je da u pitanju klasicna primena moci, moze nam se i jaci smo. Na zalost...