STRAŠNA tragedija je pogodila Bejrut. Nema čoveka kome nije teško palo da gleda slike i dešavanja iz Libana.

Larigan

05.08.2020. 15:23

Dan jos traje, pa ima jos vremena da posalje poruku u vezi patnje svog narda. Nece on to zaboraviti, pa ko njega vise voli od nas Srba. Ali ako i zaboravi i dalje cu ga voleti. Mnogo je ucinio za svoje Srbe i Srbiju.

Pekson

05.08.2020. 15:51

Kako da osudi kad je i on sam za sebe rekao da je Hrvat,isto je to Hrvat,Srbin.Ne treba teziti u zivotu da se svima dopadnes i da te svi vole ,Novace!

31 KOMEHTAP

05.08.2020. 16:43

Па ко нормалан мисли како он сме нешто да каже против силних његових другара у лепој им крватској!!! Хвала за сву финансијску подршку упућену на разне адресе у Србији која уопште није мала а коју је упутила фондација коју је он основао!!! Али ово је још један доказ како слепу љубав, ћутање и поглед на другу страну веома лако може било ко да купи код српског народа у Србији, много боли када гледаш како политичари то раде већ десетинама година али кад неко из народа то свесно ради онда је то као директан убод у срце!!! Диже глас за одбрану истине и људских права по целом свету, а где је сада тај глас за одбрану истине и људских права народа који он наводно назива својим?!?!? А ви модератори ако ово објавите онда вам нема премца и доказаћете да за ове новине још има наде!!!