OGLASIO SE NENAD ZIMONJIĆ: Evo šta je rekao o raskidu saradnje sa Novakom Đokovićem

Novosti online

27. 05. 2024. u 12:34

POKUŠAO je Novak Đoković sa Nenadom Zimonjićem posle raskida saradnje sa Goranom Ivaniševićem, ali nažalost, nije potrajalo.

ОГЛАСИО СЕ НЕНАД ЗИМОЊИЋ: Ево шта је рекао о раскиду сарадње са Новаком Ђоковићем

FOTO: Profimedia

Oni su ove sezone išli zajedno na masterse u Monte Karlu i Rimu, ali to nije prvi put da je Ziki bio uz Noleta. Naime, Đoković je zvao Zimonjića da bude selektor Srbije na ATP kupu 2020. Takođe, na Novakov poziv Nenad je bio uz njega na Vimbldonu 2022. kada je osvojena titula. I to što ga je zvao u trenutku kada je menjao ceo tim svedoči da Novak ima veliko poverenje u Nenada, ali je očigledno rešio da dalje traži bolju dobitnu kombinaciju.

- Bilo mi je veliko zadovoljstvo da radim sa Novakom ovih pet nedelja. Odlično smo sarađivali, želim mu sve najbolje na Rolan Garosu. Nadam se da će odigrati kako on priželjkuje, kako se nada, i želim mu da osvoji titulu - rekao je Nenad Zimonjić za "Republiku".

Podsećanja radi, Novak Đoković kreće u pohod na novu titulu na Rolan Garosu. Najbolji teniser sveta brani pehar u Parizu, a prvi protivnik biće mu domaći teniser Pjer Igo Erber. 

A što se tiče Srbinovog boksa, Đoković će kraj sebe imati novo lice kao podršku i to Borisa Bošnjakovića, stručnjaka koji je bio glavni trener u "Novak" teniskom centru i neko ko će biti zadužen za analize mečeva i igre.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)