''SINER JE RANA VERZIJA NOVAKA ĐOKOVIĆA!'' Bivša teniserka donela zanimljiv zaključak pa ''pecnula'' i Karlosa Alkaraza

Filip Milošević

26. 02. 2024. u 18:50

Rene Stabs, nekada prva igračica sveta u dublu, smatra da Italijan Janik Siner mnogo podeseća po igri na Novaka Đokovića i da ima mnogo više toga da pokaže od Karlosa Alkaraza.

СИНЕР ЈЕ РАНА ВЕРЗИЈА НОВАКА ЂОКОВИЋА! Бивша тенисерка донела занимљив закључак па пецнула и Карлоса Алкараза

FOTO: Tanjug/AP

Bivša teniserka je u svom podkastu imala prilike da razgovara sa Andreom Petković, a tom prilikom je rekla da Janik u sebi ima više toga što može da razvije, u odnosu na Karlosa Alkarasa.

- Mislim da Siner u sebi krije više toga nego Alkaraz. Mislim da može da bude bolji pre svega na drop šotu, što i čini. U svoju igru dodaje i taj forhend drop šot, što je sjajno. Tako je dobio nekoliko velikih poena protiv Aleksa de Minora, koji je verovatno jedan od najboljih po kretanju na ATP Turu - kaže Stabs.

Ona smatra da Siner poboljšava i druge elemente u svojoj igri.

- Mislim da se njegova igra na mreži polako popravlja. Daren Kejhil je doneo veliki uticaj u tom delu. Mislim da se pomera unapred na drop šotu i slajs bekhendu. To je nešto što je procesu - dodala je Rene.

Na kraju, donela je zanimljiv zaključak.

- Mislite o tome, gde biste mogli da ga napadnete? Kako želite da dobijete poen protiv njega? Ne možete. On je nako neka rana verzija Novaka Đokovića - zaključila je Rene Stabs.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)