"KOVID PREVARANT, LAŽOV I ANTIVAKSERSKA IKONA NOVAK ĐOKOVIĆ": Nik Kirjos začepio usta Britancu koji iz dna duše mrzi Srbina

Novosti online

04. 12. 2023. u 10:46

Nik Kirjos nema dilemu oko toga ko je najbolji teniser sveta, a sada tvrdi da Novaku Đokoviću nema ravnog u svetu sporta! Australijanac je još jednom pokazao koliko poštuje Srbina.

КОВИД ПРЕВАРАНТ, ЛАЖОВ И АНТИВАКСЕРСКА ИКОНА НОВАК ЂОКОВИЋ: Ник Кирјос зачепио уста Британцу који из дна душе мрзи Србина

TANJUG/AP

Ono što je posebno zanimljivo je da je Kirjos gostovao u emisiji kod britanskog novinara Pirsa Morgana koji je ostao upamćen po brojnim kritikama na račun Novaka Đokovića.

Nik mu je u nekoliko rečenica objasnio zbog čega je Srbin apsolutni teniski GOAT i začepio usta za sva vremena namćorastom Britancu.

- Mislim da je Novak najbolji teniser svih vremena. Ima 24 grend slema i mislim da će ih osvojiti još nekoliko, to je suludo - rekao je nedavno Australijanac. 

- Mislim da mu ne odaju priznanje koje zaslužuje. Na turu je skoro 20 godina. Osim toga, tenis je jedan od retkih sportova na svetu gde se ne zna koliko će meč trajati, može sat i po, četiri sata, planovi se menjaju. Morate biti u stanju da se prilagodite. Zbog toga je Novak jedan od najvećih sportista u istoriji, nije kao fudbal gde se igra 90 minuta.

Podsećanja radi, Morgan je u prošlosti često žestoko kritikovao Novaka, te je prilikom deportacije Đokovića iz Australije na društvenim mrežama napisao sledeće.

- Brejking: kovid prevarant, lažov i antivakserska ikona Novak Đoković izgubio je poslednju žalbu protiv deportacije i biće izbačen iz Australije bez prilike da se takmiči na Australijan openu. Dobro.

Inače, Kirjos je tokom 2023. godine imao velikih problema sa povredom i u međuvremenu je čak i nestao sa ATP liste. Međutim, dobra stvar po njega je što ima zaštićen renking i moći će da igra ATP turnire kad se vrati na teren.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!