SRBIJA JE OVO SA NESTRPLJENJEM ČEKALA: Evo kada Novak Đoković izlazi na teren na Ju-Es openu

Novosti online

25. 08. 2023. u 09:34

ŽREB je odlučio da Novak Đoković u prvom kolu Ju-Es opena igra protiv Aleksandrea Milera iz Francuske.

СРБИЈА ЈЕ ОВО СА НЕСТРПЉЕЊЕМ ЧЕКАЛА: Ево када Новак Ђоковић излази на терен на Ју-Ес опену

Profimedia

On se nalazi u donjem delu kostura, pa će na teren u ponedeljak, pošto su organizatori objavili da će donji deo muškog, odnosno gornji deo ženskog žreba igrati u ponedeljak, a ostali će na teren u utorak.

Ukoliko opravda ulogu apsolutnog favorita i prođe dalje, Nole će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz meča u kome se sastaju iskusni Španac Bernabe Zapata Miraljes i devetnaestogodišnji Amerikanac Etan Kvin.

Kada je u pitanju treće kolo, potencijalno je da se odigra srpski derbi, jer Đoković može da se sastane s Laslom Đereom ili Brendon Nakašima iz SAD, dok bi ga u osmini finala sačekao Argentinac Francisko Serundolo ili Kanađanin Feliks Ože-Alijasim, koji je postavljen za 15. nosioca na Ju-Es openu.

Podsetimo, Novak dolazi na poslednji grend slem u ovoj sezoni posle osvojenog 39. mastersa u karijeri, pošto je u epskom finalu Sinsinatija savladao preokretom najljućeg rivala Karlosa Alkaraza iz Španije (5:7, 7:6, 7:6).

Velika je verovatnoća da će se najbolji u istoriji već nakon Flešinga vratiti na tron ATP liste, pošto "Karlitos" brani titulu i 2.000 bodova, dok Nole nije učestvovao dve godine unazad.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)