DVE GODINE GA NIJE BILO, A ONDA... Ovo se desilo na prvom treningu koji je Novak Đoković održao na Ju-Es openu (VIDEO)

Novosti online

23. 08. 2023. u 22:44

Novak Đoković je stigao u Njujork, sa željom da osvoji Ju-Es open 2023. a verovatno ni sam nije mogao da sanja kakav će doček da mu bude priređen.

ДВЕ ГОДИНЕ ГА НИЈЕ БИЛО, А ОНДА... Ово се десило на првом тренингу који је Новак Ђоковић одржао на Ју-Ес опену (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug

Podsetimo, Novak Đoković zbog zdravstvenih protokola u Sjedinjenim Američkim Državama koji su bili na snazi tokom pandemije nije mogao da uđe u tu zemlju kao nevakcinisan protiv SARS-CoV-2 tipa koronavirusa, pa je propustio prethodno izdanje njujorškog grend slema.

U njegovom odsustvu, Karlos Alkaraz je "preuzeo" šampionsku titulu od Danila Medvedeva (koji je u finalu 2021. pobedio Đokovića; Španac je 2022. savladao Kaspera Ruda), a onda...

Iako ga od pomenutog septembra 2021. nije bilo u "velikoj jabuci", prvi trening je jasno pokazao koliko se njujorška publika uželela Novaka.

Zapravo, vladala je prava "Nolemanija", jer su stotine navijača želela autogram najtrofejnijeg grend slem šampiona među teniserima, ili zajedničku fotografiju.

- Novak je upravo završio trening i bilo je neverovatno, zaista neverovatno: svi su želeli autogram, hteli nešto od njega, bilo je ludo, apsolutno ludo. Toliko ljubavi za Noleta! - otkrila je jedna od njegovih vernih navijačica sa lica mesta.

Podsetimo, Ju-Es open počinje sledećeg ponedeljka, 28. avgusta, a pratite i njega uživo uz sportske stranice portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo