ŠTA ĆE REĆI ZAPAD? Ruskinja stigla u Đokovićev tim

Novosti online

19. 07. 2023. u 08:58

Organizacija „PTPA“, čiji je osnivač Novak Đoković, dobila je novu direktorku odnosa sa igračima iz Rusije, piše "Sputnjik".

ШТА ЋЕ РЕЋИ ЗАПАД? Рускиња стигла у Ђоковићев тим

Tanjug/AP

Anastasija Skavronska koja je više od decenije u teniskoj industriji biće jedna od najvažnijih ličnosti u PTPA, a dolazak u Novakovu organizaciju vidi kao priliku da se zalaže za tenisere i teniserke.

Kao direktor za odnose sa igračima, Skavronska će voditi napore PTPA u daljoj izgradnji i negovanju odnosa na turnirima. Ona će biti primarna veza između PTPA i sadašnjih igrača, bivših igrača, agenata, menadžera, porodica, organizatora putovanja i događaja i drugih ključnih zainteresovanih strana.

Pored toga, Skavronska će pokušati da utiče na dodatno zalaganje za fizičko i mentalno stanje igrača kao i na razvoj njihovih karijera.

„Provela sam celu svoju karijeru u teniskoj industriji i usput sam naučila da moja prava strast leži u podršci i osnaživanju igrača. Dok su mi moje prethodne uloge omogućile da podržim nekolicinu sportista na njihovim putovanjima, pridruživanje PTPA će mi omogućiti da nastavim da se zalažem za profesionalne tenisere u velikom obimu, osiguravajući da imaju resurse i reprezentaciju potrebnu da napreduju na terenu i van njega“, rekla je Ruskinja po dolasku u PTPA.

Ahmad Nasar, izvršni direktor organizacije, smatra da će Anastasijino iskustvo biti od neprocenjive važnosti za PTPA.

„Anastasijino snažno iskustvo u industriji i duboka povezanost sa igračima omogućiće PTPA da nastavi da neguje odnose sa profesionalnim teniserima, podržava i zagovara ih u velikom obimu. Oduševljeni smo što možemo da joj poželimo dobrodošlicu u tim i radujemo se što ćemo videti uticaj koji ona ima kroz ovu novu ulogu“, rekao je Nasar.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave