NADAL NIJE MOGAO DA IZDRŽI! Rafa se oglasio, evo za koga navija u finalu Rolan Garosa, Đoković - Rud

Novosti online

11. 06. 2023. u 14:27

NAJBOLjI teniser Srbije i jedan od najboljih na svetu, Novak Đoković igra od 15.00 protiv Kaspera Ruda u finalu Rolan Garosa, a Rafael Nadal se nedugo pred početak meča oglasio.

НАДАЛ НИЈЕ МОГАО ДА ИЗДРЖИ! Рафа се огласио, ево за кога навија у финалу Ролан Гароса, Ђоковић - Руд

FOTO: Tanjug/AP

Posle dugo vremena na turniru nije bilo neprikosnovenog "kralja" šljake, Rafaela Nadala, a on je na neki način pružio podršku igraču protiv koga je igrao u finalu.

Naime, na društvenim mrežama pojavila se fotografija koju je objavila zvanična stranica Rafine Akademije tenisa, na njoj je poruka za Kaspera Ruda i poređenje od pre 10 godina kada je gledao na Rolan Garosu Rafaela Nadala. tu je i čuveni poklič : "Vamos".

- U 2013. godini, Kaper Rud je gledao Rafaela Nadala kako osvaja Pariz. U 2023. godini će igrati na stadionu Filip Šatrije svoje drugo finale i boriće se za titulu na Grend slemu. Idemo - stoji u objavi.

Takođe, pred ovo finale, oglasio se preko društvenih mreža i Muzej Rafaela Nadala i podsetio puprava na Rafaela Nadala kao legendu ovog turnira.

- Ovogodišnji Rolan Garos je drugačiji, ali drago nam je što imamo ovu neverovatnu repliku Rafine statue u muzeju. Ovo je više od fotografije, Rafa sa svojih 14 trofeja Rolan garosa. Ovo je fotografija koja sakuplja sećanja, jedinstvene osećaje i momente koji su deo istorije sporta. Drago nam je da su emocije deo Muzeja Rafaela Nadala, navedeno je.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)