POZNAT TERMIN OSMINE FINALA: Evo kad Đoković igra protiv Variljasa na Rolan Garosu

Novosti online

03. 06. 2023. u 14:26

NOVAK Đoković je stigao do osmine finala Rolan Garosa, tamo ga očekuje duel sa Peruancem Huanom Pablom Variljasom, a poznato je kada će se njih dvojica naći na terenu.

ПОЗНАТ ТЕРМИН ОСМИНЕ ФИНАЛА: Ево кад Ђоковић игра против Вариљаса на Ролан Гаросу

Tanjug/AP

Oni će igrati drugi meč na "Filip Šatrijeu" koji će početi oko 13 časova. Program otvaraju Anastasija Pavljučenkova i Elis Mertens.

Đoković i Variljas do sada nisu igrali. Novak je veliki favorit i pokušaće da zaustavi 94. igrača planete koji za sada igra odličan turnir.

Podsetimo, Srbin je do sada pobedio Aleksandra Kovačevića, Martona Fučoviča i Alehandra Davidoviča Fokinu, dok je Peruanac bio bolji od Junčenga Šanga, Roberta Bautiste Aguta i Huberta Hurkača. Zanimljivo svaki duel dobio je u pet setova.

BONUS VIDEO: SRBIN I RUS U CENTRU PAŽNjE: Novak Đoković i Danil Medvedev zajedno na Rolan Garosu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)