ALEHANDRO SLEDEĆI PROTIVNIK: Novak danas juriša na pobedu u 3. kolu na Rolan Garosu

Španac Alehandro Davidovič Fokina (29. nosilac) sledeći je protivnik Novaku Đokoviću (3. nosilac), u 3. kolu Rolan Garosa. Njihov meč danas (petak) je na programu na Centralnom terenu "Filip Šatrije" ne pre 15 sati. Svestan je Novak izazova.

АЛЕХАНДРО СЛЕДЕЋИ ПРОТИВНИК: Новак данас јуриша на победу у 3. колу на Ролан Гаросу

Foto: Goran Čvorović

- Izgubio sam od njega poslednji put kada smo igrali, baš na šljaci, prošle godine u Monaku. Bio je to veoma čudan meč. Nekako na počecima sezone na šljaci dosta slabije igram od željenog i prepoznatljivog nivoa, ali svakako da je on specijalista za ovu podlogu, puno je napredovao u poslednjih nekoliko godina i beležio neke izvanredne pobede – odgovorio je Novak na konferenciji za medije na pitanje "Novosti" da prokomentariše svoj predstojeći meč.

 Naglašava da je Davidovič Fokina veoma sposoban da igra na izuzetno visokom nivou.

- Ima kompletnu igru, sigurno je jedan od težih protivnika koje sam mogao da dobijem u trećem kolu. Znam da će se dobro spremiti, da će izaći s namerom da pobedi, očekujem visok nivo s njegove strane. Ali verujem u sebe i verujem u pobedu – uverava svoje navijače.

Do sada je odigrao dva meča i sada može da oceni stanje terena, kvalitet loptica, svoju igru...

- Od sebe očekujem puno i znam da ću morati da igram bolje, konstantnije i staloženije, da bih osvojio trofej. Prva dva meča su prošla dobro, naravno, uvek može bolje, ali ima dosta pozitivnih stvari koje mogu da izvučem iz ovih mečeva, da se oslonim na njih i da ih upotrebim za naredni izazov – zaključio je, odgovarajući na naše pitanje.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)