NADAL DONEO RAZOČARAVAJUČU ODLUKU: Ovo njegovi navijači nisu želeli da čuju

Novosti online

12. 04. 2023. u 21:33

VLASNIK 22 Grend slem titule Rafael Nadal je na prinudnoj pauzi, a ljubiteljima tenisa se neće svideti najnovije informacije.

НАДАЛ ДОНЕО РАЗОЧАРАВАЈУЧУ ОДЛУКУ: Ово његови навијачи нису желели да чују

Tanjug/Ap

Najveći rival Novaka Đokovića je povređen još od Australijan opena u januaru, kada je ispao u drugom kolu, a još uvek nije zalečio povredu 100 odsto. Kako javljaju španski mediji, Rafael Nadal se skoro sigurno neće vratiti na teren na turniru u Barseloni naredne nedelje.

Pretpostavljalo se da će se Rafa vratiti na turniru serije 500 u Barseloni, koji mu je jedan od omiljenih, ali sada su se pojavile informacije iz Španije koje to negiraju.

Nadal već neko vreme trenira u Španiji, pokušava da se vrati u formu, ali i dalje nije na zadovoljavajućem nivou, stoga je pretpostavka da će se vratiti na Mastersu u Madridu, koji bi mogao da mu bude prva priprema za Rolan Garos, gde brani titulu.

Trenutno je 14. teniser sveta, a posle Mastersa u Monte Karlu može dodatno da padne na ATP listi.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!