HAPŠENJE U BANJALUCI: Skandal pred start turnira "Srpska open"

Novosti online

11. 04. 2023. u 14:03

Turnir u organizaciji porodice Đoković ove sezone održaće se od 16. do 23. aprila u Banjaluci.

ХАПШЕЊЕ У БАЊАЛУЦИ: Скандал пред старт турнира Српска опен

FOTO: Tanjug/AP

Srbija open postao je Srpska open, Beograd je zamenjen Banjalukom, a mnogi vrhunski teniseri, uključujući i Novaka Đokovića, doći će u Republiku Srpsku kako bi se borili za ATP bodove i prestižnu nagradu.

Veliko interesovanje vlada za mečeve na turniru Srpska open, te publika već sada traži kartu više. Sve to pokušali su da iskoriste tapkaroši, pa su preko interneta počeli sa preprodajom karata i - gorko su se pokajali.

Službenici Policijske uprave Banjaluka identifikovali su i uhapsili dve osobe koje su pokušale da preprodaju ulaznice za predstojeći turnir u organizaciji familije Đoković.

Ovu informaciju preneo je portal "Srpska info", te je u nastavku teksta dodao da je policija i u danima pre ovog takođe privodila tapkaroše, a da će se slična akcija i nastaviti.

U Banjaluci će se, osim Novaka Đokovića, na terenu naći i Andrej Rubljov, Sten Vavrinka, ali i trostruki grend slem šampion, odnosno Gael Monfis, slavni francuski igrač, poznat po tome što uživa da zabavlja publiku.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom