"VAU", NOVAK ĐOKOVIĆ: "Koga briga za bodove i pare, san je igrati protiv najboljeg svih vremena"

Novosti online

11. 04. 2023. u 08:44

Srpski teniser Novak Đoković ovog utorka započinje pohod ka tituli u Monte Karlu, gde će igrati u drugom kolu protiv Ivana Gakova.

ВАУ, НОВАК ЂОКОВИЋ: Кога брига за бодове и паре, сан је играти против најбољег свих времена

FOTO: Tanjug

Malo poznati Rus stoji na putu našeg asu na njegovom povratku u jedan od omiljenih gradova, a koliko je oduševljen što će na megdan Srbinu najbolje govori izjava pred meč.

- Bez reči sam. Još ne mogu da verujem. Čak i kada sanjam, mislim da je teško razumeti i objasniti šta se dogodio u poslednjih nekoliko dana. Bez obzira na bodove i novac koji ću zaraditi, najbolja nagrada je igrati protiv najvećeg svih vremena. To je ono najbolje što sam mogao da tražim - rekao je Rus pred meč sa Đokovićem.

Nastavio je u istom ritmu.

- Zaista volim Novaka, tako da uvek navijam za njega. Igrao je lude mečeve protiv Nadala i Federera, tako da mi je velika čast. Ali, i pored poštovanja, pokušaću da odigram taj duel s njim kao da je još jedan običan meč. Svi smo mi ljudi, znam to. Mada ponekad mislim da Novak nije. Međutim, svi imamo slabe tačke i ja ću pokušati da nađem Novakove.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)