"ĐOKOVIĆ ĆE BITI KRALJ SVEGA": Kakve reči o Novaku, i to od koga...

Novosti online

11. 04. 2023. u 10:17

Pred prvi meč na mastersu u Monte Karlu, Novak Đoković, najbolji teniser sveta, dobio je izuzetne pohvale od Ronija O'Salivena, najboljeg snukeraša sveta, za koga je srpski as „kralj svega“.

ЂОКОВИЋ ЋЕ БИТИ КРАЉ СВЕГА: Какве речи о Новаку, и то од кога...

FOTO: AP/Tanjug

Kada najbolji prepozna najboljeg, to onda ima posebnu težinu, a Novak Đoković toliko je oduševio Ronija O'Salivena da Englez pomno prati njegov rad iako je sam jedan od najuspešnijih u istoriji tog sporta kojim se bavi.

- Za mene će on biti kralj svega, on je fenomenalan - rekao je O'Saliven o srpskom asu.

Slavni engleski snukeraš brani titulu na Svetskom prvenstvu u Šefildu, ali je u razgovoru za „Eurosport“ pored snukera govorio i o tenisu, odnosno Novaku.

- Federer, Nadal, Đoković - uvek sam voleo da ih gledam. Oni su tri najbolja igrača svih vremena - rekao je O'Saliven koji je veliki obožavatelj čuvene „velike trojke“.

Međutim, proslavljeni Englez Novaka stavlja ispred svih rivala, najviše zbog toga jer je srpski as uzor mnogim sportistima.

Foto AP

 

- Nije bitno da li ste fudbaler, golfer ili hokejaš – svi gledaju u Đokovića. On je jedan od najvećih sportista svih vremena. Voleo bih da mogu da radim za stolom ono što Đoković radi na terenu. Život teniskog profesionalca je težak. Ali kada ste na vrhu... mesta na kojima igraju su neverovatna - zaključio je Roni O' Saliven.

Britanac je prošle godine osvojio sedmu titulu prvaka sveta, a od 15. aprila boriće se za novi trofej.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)