"ĐOKOVIĆ JE ŠOVINISTA": Sraman napad na Srbina zbog jedne stvari (VIDEO)

Novosti online

31. 03. 2023. u 09:20

NAJBOLjI srpski, jugoslovenski, jedan od najvećih svetskih sportista Novak Đoković konstantno je na udaru onih koji mu nisu ni do kolena.

ЂОКОВИЋ ЈЕ ШОВИНИСТА: Сраман напад на Србина због једне ствари (ВИДЕО)

FOTO. M. Vukadinović

Nole je mnogo puta na terenu, ali i van njega pokazao da je ne samo sportista, već i čovek za primer, ali očigledno mnogima se to ne sviđa, naročito zbog zastave pod kojom nastupa.

Ipak, ovog puta je sve prešlo granicu dobrog ukusa. Naime, Đoković je gledao meč između Crvene zvezde i Valensije i tom prilikom dobio je ovacije navijača.

A na društvenim mrežama, pored snimka na kom je Novak častio dečaka 100 evra, takođe se pojavio i snimak kako se Đoković pridružio navijačima kada su skandirali “Kosovo-Srbija”.

Ništa neuobičajeno na mečevima Crvene zvezde u Evroligi, navijači tokom svakog meča skandiraju “Kosovo – Srbija”, a sada se tome pridružio i Novak Đoković koji je podigao ruku kada i ostatak ljudi na tribinama.

Međutim, kako to obično biva, uvek postoje i oni koji “love” svaki njegov potez, pa su brojni nalozi, koji imaju “kosovske” zastave na svojim profilima na društvenim mrežama, osudili potez Novaka Đokovića.

Jedan od njih napisao je da je Đoković “podigao pesnicu u znak podrške zastrašujućim šovinističkim antikosovskim povicima tokom košarkaške utakmice”, što je, naravno, iznerviralo srpske navijače.

Sramni napadi na Đokovića su postali svakodnevica, ali ubacivati čoveka kao što je Novak u ove prljave igre zaista prevazilazi granice dobrog ukusa.

Podsetimo, Novak je trenutno drugi teniser planete sa 7.160 bodova, odmah iza Karlosa Alkaraza koji ima 7.420. Ako Španac ne osvoji titulu u Majamiju, gde je stigao do polufinala i igraće sa Janikom Sinerom, Nole će se vratiti na vrh ATP liste.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri