NAJBOLjI srpski, jugoslovenski, jedan od najvećih svetskih sportista Novak Đoković konstantno je na udaru onih koji mu nisu ni do kolena.

KOSOVO JE SRBIJA

31.03.2023. 09:39

...A NOLE JE SRBIN! Crknite i puknite nacisticke sluge, Nole je srbin i nema vam druge. ZIVELI SVI "SOVINISTI" OVOGA SVETA, KOJI BRANE SVOJU ZEMLJU OD ZLOCINA PROKLETA.

Ljubica

31.03.2023. 10:34

Neka unuknu samo albanski separatisti, oni veličaju zlikovce UCK, a hrvatski nacionalisti dižu stalno ruke na ustaške pozdrave, a komite i muslimanski džihadisti nasrću i na decu. Niko od vas nije podoban da drži moralne pridike čoveku, koji osvedočeno poštuje i voli sve.

Pedja

31.03.2023. 13:14

Dokle ce vise budale da napadaju Djokovica. To u stvari pokazuje koliko je Nole veliki, pa onda traze ne znam sta da bi osuli paljnu po njemu. Pa sta ako je vikao ili nije ili je dizao ruku? U cemu je problem? Koji je to sovinizam? Da li je Kosovo deo Srbije - jeste. Da li je Kosovo bilo u sastavu Srbije od njenog osnivanja kao drzave - jeste. I sta je onda problem? A to sto neko zeli da prekraja granice i da pravi vestacke zemlje tako sto ce odvajati teritoriju od druge, to je kriminal i zlocin i to nekaznjen. Jasno je precizirano da nema nikakvih prekrajanja granica, ali to se postuje samo kad su veliki u pitanju.

marko

31.03.2023. 13:59

Kriticarima Noleta. Bili ste bruka i sramota bili ste bednici i ostacete bednici.Zagrlite neprijatelje Noleta i ove zemlje i krenite u setnju onima koje vas podrzavaju.Samo gledajte da ne dodete na teren Dokovicevih pristalica jer cete onda trcati natraske brze nego napred.Drugo i ne zasluzujete svi prodane duse.