U prethodnom periodu mogli ste čitati na "Novostima" da Novak Đoković ima u planu da napravi jedan potpuno nesvakidašnji potez kojim će odgovoriti Australiji za torturu koja mu je priređena u ovoj zemlji početkom godine. Srpski as sada je i lično potvrdio da će se odlučiti na taj potez, te da će poklanjati karte Srbima kako bi imao veliku podršku na mestu sa kog je sramno deportovan.

Komentari (6)

hristina

19.11.2022. 09:10

@Miloš - @Milos ... Hejteruuuuu ... Svaka Novakova pobeda je muka za tebe, sto se mucis, nesreco?! Vidis, on ne odustaje, kad ces TI - luzeru?!

Mika

19.11.2022. 09:51

@Miloš - Jada si i prilicno bez vijuga osoba. Da nije tako znao bi da je i pored takve mentalne snage Djole ipak samo covek i da je na terenu gubio samo kada je bio napusten od publike i jos gore, provociran od iste.

ovako

24.11.2022. 05:02

Ja zivim u Melbournu Karte za tenis se obicno prodaju unpredictable I vi mozete kupiti karte koje su na raspolaganju Dakle ono sto vas zapadne I kakve ste srece I na koje igrace pogodite jer se situacija stalno menja Ako kupite karte za finale gledat cete finale onih koji ih igraju Poklanjanje karata je nesto novo I cudno mi je da bi Nole tako nesto izjavio