U prethodnom periodu mogli ste čitati na "Novostima" da Novak Đoković ima u planu da napravi jedan potpuno nesvakidašnji potez kojim će odgovoriti Australiji za torturu koja mu je priređena u ovoj zemlji početkom godine. Srpski as sada je i lično potvrdio da će se odlučiti na taj potez, te da će poklanjati karte Srbima kako bi imao veliku podršku na mestu sa kog je sramno deportovan.

hristina

19.11.2022. 09:10

@Miloš - @Milos ... Hejteruuuuu ... Svaka Novakova pobeda je muka za tebe, sto se mucis, nesreco?! Vidis, on ne odustaje, kad ces TI - luzeru?!

Mika

19.11.2022. 09:51

@Miloš - Jada si i prilicno bez vijuga osoba. Da nije tako znao bi da je i pored takve mentalne snage Djole ipak samo covek i da je na terenu gubio samo kada je bio napusten od publike i jos gore, provociran od iste.

ovako

24.11.2022. 05:02

Ja zivim u Melbournu Karte za tenis se obicno prodaju unpredictable I vi mozete kupiti karte koje su na raspolaganju Dakle ono sto vas zapadne I kakve ste srece I na koje igrace pogodite jer se situacija stalno menja Ako kupite karte za finale gledat cete finale onih koji ih igraju Poklanjanje karata je nesto novo I cudno mi je da bi Nole tako nesto izjavio