"GOREĆE" AUSTRALIJA! Đoković potvrdio: Srpska invazija na Melburn se sprema, Novak čini sjajan potez

Novosti online

18. 11. 2022. u 23:57

U prethodnom periodu mogli ste čitati na "Novostima" da Novak Đoković ima u planu da napravi jedan potpuno nesvakidašnji potez kojim će odgovoriti Australiji za torturu koja mu je priređena u ovoj zemlji početkom godine. Srpski as sada je i lično potvrdio da će se odlučiti na taj potez, te da će poklanjati karte Srbima kako bi imao veliku podršku na mestu sa kog je sramno deportovan.

ГОРЕЋЕ АУСТРАЛИЈА! Ђоковић потврдио: Српска инвазија на Мелбурн се спрема, Новак чини сјајан потез

FOTO: Tanjug/AP

U razgovoru na tu temu u Torinu gde se trenutno nalazi i očekuje polufinale završnog turnira, Novak za "Kurir" otkriva više detalja vezanih za svoj boravak u Australiji i takmičenja na kojima planira da učestvuje.

- Naravno da bih želeo da vidim što više ljudi iz srpske zajednice, koja je veoma brojna. Iskoristio bih ovu priliku da im se zahvalim na svesrdnoj podršci koju su mi dali početkom ove godine tokom mog boravka, dolazili ispred advokatske kancelarije i ispred zgrade gde sam bio pritvoren. Njihovu podršku neću zaboraviti – i nastojaću da provedem neko vreme sa njima, poćiću da ih posetim u Melburnu. Isto planiram da uradim i u Adelajdu, gde ću igrati svoj prvi turnir sezone – i tako ću, barem kroz fizički susret, iskazati zahvalnost za izvanrednu podršku koja mi je davala utehu u tim trenucima - započinje Novak.

- Što se tiče karata, u ovom trenutu ne znam kako će se stvari odvijati i koliko karata će mi biti na raspolaganju. To će, konačno, zavisiti od turnira,  koliko bih mogao da dobijem karata, koliko će karata biti dostupno kroz prodaju, ali ću se poruditi prvenstveno iz te emocije i zahvalnosti da im na taj način što više uzvratim i da im u što većem broju omogućim da gledaju tenis, moje mečeve i u tome uživaju - kaže devetostruki osvajač Australijan opena.

Novak bi tako mogao da napravi pravu invaziju Srba i ljubitelja tenisa sa naših prostora na Melburn. Činjenica je da osim pripadnika srpske zajednice i njegovih pravih obožavatelja iz celog sveta – ostala (većinska) publika u "zemlji kengura" bi samo čekala priliku da pokaže svoje neslaganje sa stavovima koje odlučno zastupa Nole.

Ovako, možda bi prvi grend slem u godini 2023. mogao ostati upamćen po jednoj od najvrelijih teniskih atmosfera u istoriji. Jer ako sve protekne po planu, nema sumnje da će "goreti" Australija i prisustvovati strasti kakva se ne viđa na tribinama "belog sporta".

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

LAŽ VEKA: Kako je govor jednog Amerikanca pre 20 godina promenio budućnost Bliskog istoka