OVO NEMA NIKO! Novak Đoković zavio Pariz u srpsku zastavu (FOTO,VIDEO)

Novosti online

05. 11. 2022. u 19:23

NOVAK Đoković samouvereno je nastavio svoj pohod kad odbrani masters trona u Parizu, a svet je još jednom dobio potvrdu da srpski as ima ono što nema niko u teniskom svetu.

ОВО НЕМА НИКО! Новак Ђоковић завио Париз у српску заставу (ФОТО,ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Radi se zaista o neverovatnoj grupi ljudi koji ga sa mnogo strasti već godinama prate u stopu, a tako je bilo i danas. Članovi sada već čuvenog "NoleFam" u velikom broju otišli su u prestonicu Francuske kako bi još jednom dali "vetar u leđa" Noletu.

Mnogi od njih poveli su i najmlađe članove svojih porodica i prevalili veliki put iz raznoraznih krajeva sveta. Beli sport ne pamti da je jedan teniser imao toliko strastvenu podršku i pravu navijačku grupu koja tako lojalno sledi svog miljenika.

 Kako je to danas izgledalo unutar velelpne "Bersi" hale pogledajte u snimnicima i fotografijama. 

Srpske zastave danas su preplavile tribine pariskog zdanja, a Đoković je još jednom dokazao ko je najveći ambasador naše domovine u svetu.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

 

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.


BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)