NOVAK ĐOKOVIĆ JE NAJBOLJI NA SVETU: Neverovatno, najveći kritičar srpskog tenisera ovako nešto nikada nije izgovorio!

Novosti online

04. 11. 2022. u 22:31

NOVAK Đoković je po ko zna koji put oduševio javnost, neverovatnom igrom protiv Lorenca Musetija obezbedio je učešće u polufinalu mastersa u Parizu.

НОВАК ЂОКОВИЋ ЈЕ НАЈБОЉИ НА СВЕТУ: Невероватно, највећи критичар српског тенисера овако нешто никада није изговорио!

Twitter / BenRothenberg

Novak je, posebno u prvom setu, bio neprikosnoven, dobio ga je nulom, što je bio 98. put da rivalu podari "krompir", a ni njegov najveći kritičar, Ben Rotenberg nije mogao da bude ravnodušan na igru Srbina.

- Plasmanom u polufinale mastersa u Parizu, Novak Đoković je došao do osmog mesta u ATP trci. To znači da mu osvajanje grend slema nije potrebno da bi zaigrao u Torinu. Đoković je, kada igra, i dalje najbolji igrač na svetu.

Potom je još jednom podsetio na činjenicu da se nije Srbin vakcinisao.

- Voleli to ili ne, Đokovićev stav o vakcinaciji i dalje je jedina relevantna priča u svetu tenisa, a on je i dalje najbolji. ATP tur je potpuno drugačiji sa Novakom na njemu, rekao je Ben Rotenberg.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KRAJ ZA ŽUBER: Ribakina preko Kudermetove do pobede