VEST KOJA JE POTRESLA SRBIJU: Katastrofa pred Katar! Piksi saznao da je Aleksandar Mitrović ponovo povređen

Novosti online

05. 11. 2022. u 18:42

SVETSKO prvenstvo u Kataru praktično je uza ugla i počinje već 20. novembra, a fudbalsku reprezentaciju Srbije uoči početka Mundijala potresle su vesti koje stižu iz Engleske.

ВЕСТ КОЈА ЈЕ ПОТРЕСЛА СРБИЈУ: Катастрофа пред Катар! Пикси сазнао да је Александар Митровић поново повређен

Foto: Profimedia

Naime, najbolji strelac u istoriji naše nacionalne selekcije nije u sastavu za utakmicu sa Mančester sitijem, a nema ga čak ni na klupi. 

Ova katastrofalna vest zabrinula je sve u Srbije, a posebno selektora Dragana Stojkovića Piksija, koji je neposredno pre ovoga čak i otputovao u London, kako bi razgovarao sa trenerom tima sa "Krejven Kotidža", i insistirao na tome da momak iz Smedereva dobije poseban tretman u narednom periodu.

Prema informacijama koje stižu od strane ostrvskih medija radi se o obnovi povrede članka koju je doživeo kada je igrao za reprezentaciju Srbije.

Foto AP

Srpski golgeter je osetio bol i na utakmici protiv Evertona, a trener Marko Silva odlučio je da ga izbaci iz sastava usled bojazni da bi kost mogla da pretrpi dodatno oštećenje.

Pred okršaj na "Etihadu" sa mašinerijom Pepa Gvardiole izjavio je da "se nada da nije u pitanju ništa ozbiljno", ali da je stanje njegove povrede i dalje nepoznato.

Srbija će sada sa nestrpljenjem iščekivati nove informacije iz Londona, posebno s obzirom na to da je Mitrović jedan od krucijalnih članova "orlovskog jata" i igrač od koga se najviše očekuje na predstojećem Mundijalu.

Podsetimo, Mitrović je najbolji strelac u istoriji nacionalnog tima i ove sezone igra fenomenalno u Premijer ligi. Postigao je devet golova do sada i ispred njega su samo Hari Kejn (10) i Erling Holand (17). Norvežanin je na klupi u ovom meču sa Fulamom.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)