POZNAT PRVI POLUFINALISTA PARIZA: Nezaustavljivi Ože-Alijasim ostvario 16. pobedu u nizu, može li ga Novak Đoković zaustaviti u finalu?

Novosti online

04. 11. 2022. u 15:50

POZNAT je prvi polufinalista mastersa u Parizu. To je kanadski teniser Feliks Ože-Alijasim koji je u četvrtfinalu nadigrao Amerikanca Frensisa Tijafoa, prilično ubedljivo, sa 6:1, 6:4.

ПОЗНАТ ПРВИ ПОЛУФИНАЛИСТА ПАРИЗА: Незаустављиви Оже-Алијасим остварио 16. победу у низу, може ли га Новак Ђоковић зауставити у финалу?

FOTO: Tanjug/AP

Osmi igrač sveta igra u fantastičnoj formi. Ovo mu je bila 16. uzastopna pobeda, pošto je pre dolaska u Pariz osvojio turnire u Firenci, Antverpenu i Bazelu.

Osim toga, on je ove godine na prethodna četiri turnira iz masters serije stizao do četvrtfinala, a ovo će mu biti prvo polufinale jednog od turnira iz ove serije u karijeri. Bar kad je reč o singlu, jer je Pariz osvojio 2020. godine u dublu sa Hubertom Hurkačom.

Ove godine, prvi put u karijeri koja traje nepunih sedam godina - počela je posle finala juniorskog Ju-Es opena u kome je savladao našeg Miomira Kecmanovića - plasirao se i na Završni masters, a to mu je uspelo baš tokom turnira u Parizu. Prethodno je ove godine osvojio četiri turnira, Roterdam, Bazel, Firencu i Antverpen, sve na tvrdim podlogama, kakva je i u Bersiju, pa ima čemu da se nada i u polufinalu.

U meču za svoje prvo singl finale masters serije, Feliks će rekete ukrstiti sa boljim iz duela Alkaraz - Rune.

Taj meč je sledeći na programu, a po završetku njega na teren izlazi Novak Đoković protiv Lorenca Muzetija.

Bonus sadržaj

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Bonus - najaktuelniji video snimci

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a