OGLASIO SE ĐOKOVIĆ! Novak poslao poruku o Americi, ovo su svi čekali (VIDEO)

Tanjug

30. 07. 2022. u 15:16

NAJBOLjI srpski teniser Novak Đoković sprema ae i trenira kao da će igrati na predstojećem Ju-Es openu, koji će biti održan od 29. avgusta do 11. septembra, iako još nema naznaka iz SAD da bi mogao da bude izuzet od embarga na ulaz nevakcinisanih stranaca.

ОГЛАСИО СЕ ЂОКОВИЋ! Новак послао поруку о Америци, ово су сви чекали (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug

Zbog aktuelnih zakona u Americi, Ðokoviću kao nevakcinisanom strancu nije dozvoljeno da uđe na teritoriju SAD, a brojni političari i javne ličnosti u Americi apelovali su na predsednika SAD Džoa Bajdena da srpskom teniseru dozvoli nastup na tamošnjim turnirima.


- Velika mi je čast što toliko ljudi podržava moju karijeru i želi da me vidi ponovo na terenima širom sveta. Ja nastavljam da se pripremam i treniram kao da ću se takmičiti dok iščekujem odgovor da li postoji bilo kakva mogućnost da putujem u Ameriku. Hvala vam i držite mi palčeve - napisao je Đoković na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)


 

Srpski teniser zahvalio se svim navijačima i ljudima dobre volje koji mu pružaju podršku.


- Želim samo da iskoristim priliku da podelim sa vama koliko mi znači vaša podrška i ljubav koju mi šaljete ovih dana. Nisam je očekivao u tolikom broju i zato je moja zahvalnost i veća! Stvarno od srca veliko hvala - poručio je najbolji srpski teniser i osvajač ovogodišnjeg Vimbldona.

BONUS VIDEO - Novak Đoković igrao tenis u Visokom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Rud prestigao Sinera (VIDEO)