"IMAM SIMPTOME" Korona baš drma tenis, još jedan as je zaražen

Novosti online

25. 12. 2021. u 22:15

RAFAEL Nadal je najveća zvezda tenisa koja je sredinom decembra objavila da je pozitivna na SARS-CoV-2 tip koronavirusa, ali ne i jedina.

ИМАМ СИМПТОМЕ Корона баш дрма тенис, још један ас је заражен

Tanjug/AP

Španac se zarazio tokom boravka u Abu Dabiju, gde je učestvovao na revijalnom "Mubadala svetskom teniskom šampionatu", a poput njega, tamo je bila i potom bila pozitivna na PCR testu Ju-Es šampionka Ema Radučanu, potom Belinda Benčić, a sada i Denis Šapovalov.

Razliku od onoga što je istakao Rafael Nadal, koji se nije požalio ni na kakve simptome nakon što je u domovinu doputovao posle dva poraza u Abu Dabiju nakon višemesečne pauze, Švajcarkinja je istakla da ima "prilično ozbiljne simptome", a Šapovalov - lakše: 

- Zdravo svima, hteo sam samo da vas obavestim da sam po dolasku u Sidnej bio pozitivan na Kovodi. Pratim sve protokole, uključujući izolaciju i obaveštavanje svih osoba s kojima sam nedavno bio u kontaktu. Trenutno osećam blaže simptome i nadam se da ću se vratiti uskoro na teren, kada to bude bilo bezbedno. Hvala vam unapred na podršci i želim vam svima bezbedan i srećan praznik, poručio je kanadski teniser putem društvenih mreža.

Šapovalov ima 22 godine i trenutno je 14. na ATP listi.

Najbolji plasman ostvario je 21. septembra 2020. kada je bio deseti teniser sveta, a u karijeri je osvojio jednu ATP titulu, i to 2019. u Stokholmu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna