ĐOKOVIĆ JE PROMENIO TAJSONOV ŽIVOT: Gvozdeni postao emotivni (VIDEO)

Novosti online

21. 12. 2021. u 08:29

MAJK Tajson je bio surov kako u ringu, tako i van istog. Rivali su padali kao klade, ali i optužbe za silovanje, prebijanje su bile svakodnevnica "gvozdenog".

ЂОКОВИЋ ЈЕ ПРОМЕНИО ТАЈСОНОВ ЖИВОТ: Гвоздени постао емотивни (ВИДЕО)

FOTO: EPA

I onda se desilo nešto što je promenilo život možda i najboljem bokseru svih vremena, a to je ljubav prema tenisu.

- Mislim da mi je tenis promenio život. On mi je proširio vidike i zahvalan sam zbog toga. Naš čitav život se promenio zbog tenisa jer ga moja ćerka sada igra. Svi poslovi kojima se bavim, sve je to manje bitno od tenisa koji igra moja ćerka. Vidim kako napreduje i kako se razvija, a to ne bi bio slučaj da nije počela da igra tenis. Ona sada ima samopouzdanje, a ima tek 12 godina - rekao je legendarni Majk Tajson.

Tajsonova ćerka ima odlične predispozicije i predviđaju joj blistavu karijeru.

- Ona ima moj mentalitet – veoma je posvećena i disciplinovana. Ustaje, sebi pravi hranu, a onda odlazi u salu da vežba i tamo ostaje do četiri po podne - naveo je Majk.

Gvozdeni posebno voli Novaka Đokovića, sa kojim se i fotografisao i o kom je pričao još prošle godine.

- On je moj omiljeni igrač jer je neverovatan način na koji se vratio posle povrede i pobeđivao momke poput Nadala i Federera. On je pravi borac i kada je dobro, stvarno volim da ga gledam.

Podsećanja radi, Novak je odigrao i partiju tenisa sa Majkovom ćerkom, što je posebno bilo dirljivo za nekada najčvršćeg boksera sveta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

RASKID PREKO TELEFONA: Bivši dečko Ane Ivanović nije podneo što ga je ostavila