"IMA BOGA!" Novak Đoković poslao snažnu poruku snažnu poruku iz Madrida (VIDEO)

Novosti online

29. 11. 2021. u 20:18

VEOMA stresan i emotivan dan je iza Dejvis kup tima Srbije, a na kraju smo uspeli da stignemo do četvrtfinala zahvaljujući trijumfu Rusije nad Španijom, koja tako neće braniti "salataru" na svom terenu u MAdridu.

ИМА БОГА! Новак Ђоковић послао снажну поруку снажну поруку из Мадрида (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Danil Medvedev je javno pozvao Novaka Đokovića da ga časti, a srpski as je opisao kako su naši reprezentativci dočekali dobre vesti.

- Jučerašnji dan je bio napet, neizvestan, nismo znali do 1 ujutru da li ćemo dolaziti u Madrid ili ne. Ima Boga što se kaže, zahvalni smo na još jednoj prilici. Nisam bio u ovoj dvorani skoro 15 godina. Lepa dvorana, uslovi su odlični, dobra je energija, motivisani smo i nadamo se najboljem - započeo je Novak.

Sledeći protivnik orlova je Kazahstan, a meč je na programu u sredu.

- Ekipa koja je verovatno najviše potcenjena na ovom Dejvis kupu. Pobedili su u svojoj grupi. Imaju (Aleksandera) Bublika, izuzetno nezgodan igrač. Igra riskantan tenis, može da bude izuzetno opasan. Gledao sam ga malo, imao je visok nivo tenisa. Neće imati šta da izgubi, ići će na pobedu protiv mene - rekao je najbolji teniser sveta.

- Kukuškin je veteran, neko ko je igrao puno i pobeđivao u važnim mečevima. Ima dosta iskustva. Mi imamo podmlađen tim. Videćemo ko će igrati. Imamo razne kombinacije. Ukoliko dođe do dubla, danas smo se malo uigravali, trenirali određene situacije. Imamo pet igrača, razne kombinacije. Radujemo se što ćemo igrati pred publikom. U Inzbruku je bila malo sablasna atmosfera. Nadam se da će doći naši ljudi, koji živeo ovde ili koji mogu da doputuju iz Srbije da nas podrže i da idemo što dalje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN ŽENA I DEVOJAKA U NAUCI: Prilika za promovisanje i priznavanje njihove uloge i značaja