KRAJINOVIĆ ZAKAZAO SUDAR SA MEDVEDOVOM: Meč koji će gledati Novak Đoković, ali i cela Srbija

Novosti online

10. 10. 2021. u 09:30

Srpski teniseri su protekle noći u Indijan Velsu imali polovičan uspeh u susretu sa Amerikancima.

КРАЈИНОВИЋ ЗАКАЗАО СУДАР СА МЕДВЕДОВОМ: Меч који ће гледати Новак Ђоковић, али и цела Србија

FOTO: AP

Filip Krajinović se plasirao u treće kolo pobedom na Markosom Gironom od 7:6 (2), 7:5, dok je Dušan Lajović poražen od Tomija Pola, 6:2, 6:3.

Krajinović je na terenu protiv 59. igrača sveta proveo 108 minuta i nije imao nimalo lak posao.

Giron je u sedmom, devetom i 11. gemu imao po dve brejk lopte, ali je Filip uspeo da ih neutrališe i izbori taj-brejk koji je dobio sa glatkih 7:2. To kao da je uticalo na igru američkog tenisera, koji je izgubio dva servis gema (0:3), pre nego što je jedan uspeo da vrati, u četvrtom gemu. Uspeo je da dođe i do novog za 5:5, ali je Krajinović odmah načinio ribrejk a potom odservirao za pobedu.

U trećem kolu se sastaje sa prvim nosiocem, šampionom  Ju-Es opena, Danilom Medvedevim koji je sa 6:4, 6:2 pobedio Mekenzija Mekdonalda. Meč koji će se sa velikom pažnjom ispratiti u Srbiji, s obzirom da Rus lovi Novaka Đokovića na vrhu ATP liste.

Ni Novak neće biti imun da gleda sudar Krajinovića i Medvedeva, gde bi Filipova pobeda svima mnogo značila.

Što se tiče Lajovića, problemi se nastavljaju. Ovo mu je bio 12. turnir u sezoni na kom je takmičenje završio već posle prve prepreke.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)