BIVŠI trener Novaka Đokovića Boris Beker komentarisao je ishod finala Ju-Es opena, u kom je Rus Danil Medvedev u tri seta lako savladao srpskog asa.

Komentari (4)

buki

13.09.2021. 11:21

Beker bi da ga sad Medvedev uzme za nekog savetnika, ne bi li zaradio još koji evro. Nisu ova nova deca toliko naivna i uče iz grešaka starijih, tako da se džaba uvlači

posmatrac iz daleka

13.09.2021. 12:49

Hvala Bogu da nisam u Bekerovoj kozi, Nema gore situacije u zivotu nego " Imati pa nemati". Cinimi se da je to u nekom Narodu i najteze kletva. A kako se Beker bahato ponasao iu sporskom i emmotivnom zivotu, nije nu ni ostalo nista nego da se ulizuje jedno, pa drugom , pa trecem u ocekianb´nju nekakvog "honorara" za svoje "usluge". Nije ni malo zgodno. Osim za neke debelokozce.

Oportunista

13.09.2021. 13:19

Sto bi rekla poslovica: Kralj je mrtav, ziveo kralj. Značenje najbolje zna ko ostane sam posle nekoliko bračnih i financijskih brodoloma a drugima drži lekcije post festum.

Vladan

13.09.2021. 13:58

Ma čovek lupeta kako vetar duva, pre meca je rekao da ce Novak da pobedi i da ima veliku prednost , a posle meca covek promenio ploču, nije ni cudo sto ga je Nole izbacio iz tima, jer covek ne zna gde je levo a gde desno