Nekada najbolji teniser sveta zabrinuo je navijače objavom.

nije mu lako

16.08.2021. 01:26

svestan je da je na teniskom kraju..malo nas je nervirao, ali ipak mu zelim zdravlje pre svega, pa da jednom bude u prilici da prizna da je Nole bolji od njega i da je bio nekorektan prema najboljem svih vremena, jer ne verujem da ce ijedna generacija uspeti u onome sto su postigli njih dvojica i rafa pored njih..

Branko

16.08.2021. 02:27

Neće od povratka to biti ništa....operacija kolena u 40 toj godini. Valjda nije hteo da kaže zbogom pa je ostavio neku malu nadu. Kako stvari stoje sa Nadalom i njegovim stopalom izgleda da će njih dvojica da podele drugo mesto najboljih svih vremena a Nole će sa još jednim Grand slemom da završi krug i postane najbolji svih vremena. A ako bi osvojio ovaj US Open pa da bude drugi kome je uspelo da osvoji sva četiri u jednoj godini tu više nikakve dileme ne bi bilo.....najbolji svih vremena!

borko

16.08.2021. 10:09

Rodžere, baš mi te je žao. Šta radiš to sebi, šta ti to treba. Sve ima početak i kraj. Ti si završio karijeru. Samo ćeš se blamirati, ako pokušaš da se vratiš. Dostojanstveno objavi kraj karijere i uživaj u penziji. Putuj, obidji i vidi sveta. Nisi imao prilike za to do sada.